alle kategorier

Om os

Forside>Om os

OM OS

Changsha Huajing Powdery Material Technological Co., Ltd, som blev etableret i juni 2004, et højteknologisk selskab, der forenede omfattende funktioner til forskning, udvikling, fremstilling, markedsføring i Kina, baseret på Central South University (CSU), som er en omfattende og nationalt nøgleuniversitet under direkte administration af undervisningsministeriet i Kina. I 2007 etablerede virksomheden endnu et nyt firma ved navn HuNan Huajing pulverformigt materiale Co., Ltd for at følge udviklingstendensen. Den nye virksomhed beliggende i HuNan LiuYang fremstilling Base, flyet har mere end 30 acres gulvplads.Enterpriseis forsynet med perfekt produktionssystem og komplet kvalitetsovervågning og kontrolsystem.

Fabrikken er udstyret med et avanceret produktionsudstyr og et stærkt forsknings- og udviklingsteam, beskæftiger mange ph.d.-vejledere og professorer som tekniske rygrader i vores virksomhed, førende højingeniører, læger og kunsthåndværkere for at få virksomheden til konstant at slå nye spor. Dedikeret til forskning og udvikling af serien af ​​produkter med nationalt avanceret niveau.

Vores virksomheds vigtigste produkter er Tungsten disulfide (WS2), Comound carbon rush materialer, Special klasse MoS2 pulver, Tungsten hexachloride (WCl6), molybdænpentachlorid (MoCl5), Sodium Hexafluoroantimonate (NaSbF6) og super høj temperatur og ekstremt tryk fedt. Alle vores produkter er blevet solgt i ind-og udland, og til sin overlegne kvalitet og lave priser af indenlandske og udenlandske kunder ros.

ÆRE